torstai 22. heinäkuuta 2010

Lisää!

Päivittelen nyt hurjan tiheästi, eiköhän tämä tästä tasaannu kun syksy ja kiireet alkaa...

Eilen lähdettiin lyhyellä varoitusajalla treenaamaan tokoa Lauran ja Capon sekä Marikan ja Telman kanssa. Capo on Haikun ystävä-howavart pennusta asti ja Telma Capon sisko. Treenasimme hiekkaparkkipaikalla, jossa oli ihan mukavasti häiriötä. Ensin teimme paikkamakuun rivissä. Haiku oli hieman levoton, haukotteli ja vaihtoi lonkkaa enemmän kuin tavallisesti, mutta meni kuitenkin ekasta käskystä maahan ja pysyi siellä. Treenin lopuksi teimme vielä aivan lyhyen paikkamakuun rivissä ja tämäkin sujui hyvin. Haiku on nyt kolmissa viimeisissä treeneissä mennyt ekasta maahan rivissä, mutta maahanmeno on hieman hidas.

Tarkoitukseni ei ollut tehdä mitään kummoista, mutten voinut vastustaa kiusausta kun kerrankin oli mahdollisuus saada kommentteja mm. seuraamiseen. Haikukin oli aivan innoissaan ja esitti parastaan liikkeestä maahanmenossa. Tämän jälkeen teimme seuraamiskaaviot Marikan toimiessa liikkurina sekä hihnassa että ilman hihnaa. Ensin kannustin Haikua kovasti, mutta toinen pätkä mentiin hipihiljaa. Seuraaminen oli tällöin hieman löysempää, mutta kuitenkin kuulemma ihan ok. Käännöksemme ovat selvästi parantuneet ja Haiku tekee täyskäännökset tällä hetkellä melko terävästi (toisin kuin ohjaaja, joka ei ihan aina osaa kääntyä siististi. :P)) Nyt ei hetkeen treenata noin pitkää pätkää.

Hyviä huomiota saimme paljon ja nyt taas huomasin, kuinka tärkeää on/olisi päästä treenaamaan tokoa jonkun valvovan silmän alle. Käännöksiä tai muita "tapahtumia" seuraamisen kuluessa ei tarvitse tehdä sillä sekunnilla kuin liikkuri sanoo. Tämä oli hyvä muistutus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti