tiistai 23. helmikuuta 2010

Kevättää!

Pakollisen treenitauon jälkeen intoa riittää sekä emännällä että koiralla, ja vielä kevätkin tulossa, oujee!

Viikko alkoi eilen agilitylla, jossa keskitytään nyt muutama viikko tekniikkaan. Tämä tekee toki hyvää, muttei ole niin hauskaa kuin radalla viilettäminen. Ylenpalttisella palkkaamisella ja riehuttamisella Haikun mielestä oli silti erittäin hauskaa jauhaa yksittäisiä esteitä eli rengasta, keppejä ja keinua. Kepit alkaa mennä melko tyylikkäästi vähäisillä vartaloavuilla kun ohjaan keppien oikealta puolelta. Keinu menee edelleen vain houkuttelemalla läpi, eli Haiku pysähtyy vauhdikkaan keinulle tulon jälkeen "kippikohdassa". Toisaalta ehkä ihan hyväkin, muuten saattaisi tulla vaaratilanteita kun Haiku menee niin kovaa. Keinulle meno ei ole ongelma eikä kolahdus, mutta se ikävä kippaus, voi Haikua.

Eilen tokoiltiin myös pitkästä aikaa odotellessamme vuoroamme. Tauko on tehnyt tässä erittäin hyvää. Ensin seurautin namilla ja sitten ihan reippaasti ilman namia molemmat kädet heiluen- niin typerältä kuin kuulostaakin, on itselleni tuottanut todella paljon vaikeuksia edetä namilla seurauttamisen staattinen käsi- maneerista normaaliin, rentoon kävelyyn :D Haiku seurasi erinomaisesti ilman hihnaa ja ilman namia, olin tosi yllättynyt! Myös liikkeestä maahan meno sujui erinomaisesti. Ennen sairauslomaa Haikulla oli vähän epävarmuutta tässä ennen varmassa liikkeessä, mutta nyt näyttäisi taas sujuvan hienosti.

Loppuviikollekin olisi puuhaa: tänään mennään Aleksin, Kailin, Joannan ja Milon kanssa treenaamaan malttia kera starttipistoolin ja viikonloppuna olisi eka taipparikurssin kerta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti