tiistai 25. toukokuuta 2010

Menoja

Haiku vietti viisi päivää hoidossa Sarin, Jaakon ja veljensä Nemon luona kun me ihmiset lomailtiin Lontoossa. Ekaa "vahtivuoroyötä" lukuunottamatta Haiku oli viihtynyt ja käyttäytynyt hyvin- tai ainakin näin meille on kerrottu ;) Haiku ja Nemo tulevat erinomaisesti toimeen.

Viime viikonloppu vietettiin Evijärvellä, jossa Haiku "joutui" taas hengailemaan Turre- pennun kanssa. Muutaman aiemman tapaamisen aikana ilmennyt vastenmielisyys pentua kohtaan oli kadonnut ja Haiku leikki innoissaan Turren kanssa. Haiku antoi myös tasoitusta pienelle heittäytymällä selälleen, jotta Turre pääsi oikein antaumuksella roikkumaan Haikun korvissa ja läpsimään Haikua tassulla kuonolle. Launtaina Haiku oli mukana metsänistutuksessa, jonne matkattiin koko sakki traktorin peräkärryllä. Haiku oli coolisti, oli varmaan vähän samanlaista kyytiä kuin moottoriveneessä, missä tyttö myös viihtyy :) Ekat tunnit metsässä Haiku sai vaellella vapanaa, mutta kun puuha vain jatkui alkoi veri vetää liikaa pelloille lintujen ja hirvien hajuille ja korvat menivät kiinni. Sunnuntaina Haikua ei enää huolittu mukaan metsäpuuhiin :P Mökille ehdittiin myös ja uimaan lämpimään veteen. Haiku kahlaili paljon enemmän itsekseen kuin viime kesänä ja meni reippaasti molskahtaen kepin perään uudesta kaislikkorannasta mökin takana.

Ennen lomaa ehdittiin tehdä eka verijälki. Vuorokauden vanha max 500 metrin avo- tyyppinen jälki oli tosi riistarikkaassa maastossa, jäljen vieressä oli useita hirven***koja. Haiku jäljesti ajoittain hyvin, mutta jouduin palauttamaan sen useaan otteeseen jäljelle kun muut hajut veti eri urille. Täytyy aloittaa treenit vähän helpommissa maastoissa jotta jälkiuskollisuus -toivottavasti- taas palaa mieleen. Myös Jennin whippetit pääsivät verijäljille ja varsinkin Lune oli varsinainen kyky tuoreella jäljellä! Myös Sumu jäljesti sille tehdyn vuodokauden vanhan jäljen kulmineen tarkasti. Ollaan toisella varasijalla Miehikkälän mejä- kokeeseen, toivon kovasti että päästään.

Viikonlopun tokokoitoksiin ollaan yritetty treenata. Loman jälkeen tuntui että yhteistyö oli ihan kateissa mutta eilen jo alkoi tuntua tutummalta tuo touhu. Perjantaina olisi myös harjoitustaipparit eli puuhaa riittää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti