maanantai 14. joulukuuta 2009

Energiaöverit

Maanantain kunniaksi taas agility... ja täysin sekopää koira! Haiku on pitkin syksyä tasaisesti kasvattanut kuumenemisastettaan agilityssa, ja eilen pieni huuto alkoi jo hallin parkkiksella. Oma mokani oli, että suostuin lähtemään radalle ekana- jatkossa tiedän, että on pakko alkulämmittelyiden lisäksi tehdä alkuun jotain tokoa tms, muuten käsissä on ohjus ja raketti! Ekaa kertaa meillä oli radalla kohta, jossa puomin alkupään vieressä oli myös putki, ja sinnehän Haiku sujahti varmaan neljä kertaa vaikka kuinka selvästi ohjasin puomille. Lopulta kun puomille päästiin oli loppupään kontaktit aivan ****eestä, kun yksi vaan paineli menemään. Ja kun vauhti keskeytyi väärän esteen tms. takia, alkoi armoton ulvonta :D Itkeäkö vai nauraa...

Haikun hieman rauhoituttua tein sivussa yhden esteen kanssa tokotreeniä teemalla alokasluokan estehyppy. Hyppyliike alkaa olla melko ok, mutta Haiku saattaa hieman väistää kun kävelen sen viereen. Eilen aloitin matalalla esteellä ja nostin sitten korkeuteen 50 cm ja hyvin meni. Viimeksi Haikulla tuli rimakauhu kun este oli sen mielestä liian korkea.

Viime viikon omatoimisista tokotreeneistä mainittakoon loistava paikallamakuuharjoitus. Haiku makasi pallokentän reunassa minä n. 20 metrin päässä, kun kentän poikki sujahti pupu ja koira. Haiku makasi paikallaan ja käänteli päätä erittäin hämmentyneen näköisenä :D Huusin "paikka" ja katso- koira pysyi paikallaan :D Tuon parempaa häiriötreeniä tuskin voi saada edes tilaamalla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti