tiistai 22. joulukuuta 2009

Omaa kivaa

Käytiin eilen Haikun kanssa omatoimivuorolla agilityssa. Ajattelin, että tehdään nyt jotain vaikkakin ilman ohjausta. Hallissa ei ollut kuin yksi toinen koira toisella puolella hallia, joten saimme treenata rauhassa lukuunottamatta remonttimiestä, joka on häärinyt hallissa koko syksyn aina treenien aikaan. Tuleepahan kunnon häiriötä kun porataan, sahataan ym. melskataan taustalla.

Lämmittelyn jälkeen tein meille pienen radan ja odotellessaan Haiku piippasi vähän. Radalla Haiku sen sijaan oli paljon vähemmän "överit" kuin viimeksi, eli ilmeisesti muiden koirien seura kuumentaa Haikua huomattavasti. Pussin kanssa sattui harmittava takaisku. En tajunnut, että pussi pitää todellakin suoristaa kunnolla jokaisen läpimenon jälkeen, ja niinhän siinä lopulta kävi että Haiku juoksi täysiä pussiin ja sotkeutui sinne kuin pussilakanaan ikään :/ Mamma pelasti, eikä siitä kammoa jäänyt selvästikään. Keinu sen sijaan on edelleen jännä. Nyt kun muiden koirien nostatusta ei ollut, oli keinu selvästi vielä jännempi kuin aikoihin. Haiku pysähtyy puoleen väliin, "keikautus" on pelottava. Tehtiin muuta ja aina välillä palattiin keinulle, mistä Haiku sai kunnon namipalkan ja kehut. Lopuksi kun jäähdyteltiin kävelemällä fleksissä ympäri hallia, palasi Haiku yhä uudestaan keinulle ja häntä heiluen kiipesi oma-aloitteisesti keinun alkupäähän- saisko tässä jo namia? :D

Tein parit tokoliikkeet ja hyvin sujui. Tein paikallamakuutreenin "virallisella" matkalla 2 minuuttia. Huolimatta remonttimelusta ja naapuriradalla juoksevasta koirasta Haiku pysyi paikalla, mistä olin todella yllättynyt ja ylpeä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti