tiistai 8. joulukuuta 2009

Intopölleri

Agility on ilomme. Maanantaina tehtiin ekaa kertaa rataa, jossa oli keinu mukana. Radalla juokseminen oli niin hauskaa, että Haiku juoksi vapautuneesti keinulle ja melko reippaasti sen läpikin, tosin ohjaajamme oli vähän jarruttamassa kolausta. Harmittaa kyllä tuo keinukammo, mutta selvästi ollaan jo voiton puolella. Intoa tosiaan oli vaikka muille jakaa, ja Haiku alkoi harmittavasti myös vähän piippaamaan vaikka juuri olen sitä niin kehunut sen hiljaisuudesta. Ollessaan yksin kiinni kun esim. olen tekemässä rataa se odottaa hiljaa paikallaan, mutta jos olen sen vieressä kohta menossa radalle, saattaa näköjään alkaa se kuuluisa tolleriulina. Ohjaajamme naureskeli Haikun intoa, kun 14 esteen jälkeenkin toinen näytti siltä että missä se rata nyt jatkuu, lisää tätä :D

Käytin agitreeneissä valtavaa virettä hyväkseni ja tein muutamia tokoliikkeitä odotellessamme vuoroamme. Tammikuun tokokoe olisi tuolla Purina- areenalla- toivottavasti saadaan liikkeet kuntoon, kotikenttäetu olisi aikamoinen kun Haikulla on hallista niin ihania agilitykokemuksia :) Nyt ollaan saatu luoksetuloliike aika lailla valmiiksi: suora sivulle tulo toimii nyt tosi hyvin eikä Haiku enää törmää minuun. Hieman kauemmaksi se jää minusta kuin "vauhdittomassa" sivulletulossa, mutta väli on ainakin omasta mielestäni vain se 10 cm, eli en ala sitä nyt hinkkaamaan. Luoksetulo on "sivulle"- käskyllä aivan yhtä vauhdikas kuin "tänne"- käskylläkin, eli perille on mennyt :)

Viikonloppuna on Voittaja- näyttely, johon olisi tarkoitus lähteä ihan ilman koiraa turistiksi Haikun sukulaisia ja muita tolloja katselemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti